Lejr 2

2. - 3. klasse

Lejrchef – Lejr 2

Sara Møller Olesen, Borris
Mail: sara.moeller.olesen@gmail.com
Tlf.: 25 13 79 63

Hanne Pedersen, Videbæk
Mail: hanne@soendagsskoler.dk
Tlf.: 28 34 11 82

Dato: 27. juni - 29. juni 2023

Ankomst: 27. juni kl. 17.00

Afslutning: 29. juni kl. 16.00 – 16.30

Pris: 270,- DKK

 

Max 45 af hver køn. Der er mulighed for at komme på venteliste når der er fyldt op

Hej med dig

Går du i 2. – 3. klasse er lejr 2 på Holmsborg lige noget for dig!

Det er en lejr springfyldt af gode oplevelse og højt humør, da vi hvert eneste år finder på en masse nye sjove ting at lave sammen.

På lejr 2 er der plads til alle, om du kan lide at spille fodbold, hygge med vennerne, bygge sandslotte, lave noget kreativt eller noget helt andet. På lejren sker der altid mange forskellige ting, og der vil altid være nogle ledere og ungledere der står klar til at sætte ting igang eller lege med.
Vi forbereder et rigtig lækkert program til lejren – glæd jer til at finde ud af hvad der skal foregå. Men der bliver også tid til at man bare kan lege med alle de andre og hygge sig helt vildt med lige det man har lyst til.

Holmsborglejren ligger tæt på Vesterhavet, hvilket vi har gode muligheder for at udnytte, når vi er på lejr. Så en enkelt tur – eller 5 – på stranden bliver der også tid til.
En anden ting vi rigtig godt kan lide, det er at høre mere om det der står i Bibelen – hvem ham der Jesus er, og hvad det er han fortæller til os. Så glæd dig til at høre mere om ham, på spændende og anderledes måder.

Måske kender du allerede nogle der skal afsted, eller også er du bare klar på at få nogle nye venner – lige meget hvad håber vi at vi ses!

De bedste hilsner
Lederne på lejr 2