Lejr 3

4. - 8. klasse

Lejrchefer – Lejr 3

Allan Andersen
Mail: allaneand@hotmail.com

Anders Hoca-Nielsen
Mail: tn.anders@gmail.com

Dato: 04. juli - 07. juli 2024

Ankomst: 04. juli kl. 18.30

Afslutning: 07. juli kl. 14.00

Pris: 380,- DKK

Igen i år, vil der være sommerlejr for dig der går i 4-8 kl. Vil du gerne være sammen med andre juniorer og teenagere, så er det da her du skal med.

Hvis du kan lide at møde andre unge, give den gas og hygge. Ja, så er det bare med at komme afsted! Her er plads til alle, også til dig der måske er lidt tilbageholdende og synes det er svært at være sammen med mange nye på en gang. Vi vil nemlig gøre alt for at skabe en lejr med et godt og trygt fællesskab, hvor man kan være sig selv.

Vi skal bruge noget tid på kristendom, for en vigtig ting på lejr 3 er nemlig at blive klogere på biblen og Jesus. Du behøver ikke vide noget om kristendom for at deltage, men der vil hver dag være lidt undervisning om et kristent tema, og lejren bygger på et kristen livssyn.

Vi skal derudover lave en masse andre sjove ting. F.eks. en masse ude-liv, spil, kreativitet, aktivitets-(nat)løb, sport, strandture, bål, gode og sjove snakke, kun fantasien sætter grænserne…

Kom og vær med, lær en masse nye at kende og gense måske gamle venner. Vi glæder os rigtig meget til at se dig, og være sammen med dig i 4 dejlige dage.

Med venlige, toptunede lejrhilsner
Lederne – Lejr 3